Itt a megoldás a kórházi várólisták lerövidítésére!

291 nap, azaz több mint 9 hónap. Ennyit kell ma a hazai egészségügyben átlagosan várnia annak, akinek valamilyen műtétre van szüksége. Évek óta téma a kórházi várólisták hosszúsága, és sajnos a helyzet, úgy tűnik, továbbra is változatlan.

Segítség, hol egy jó orvos?

A legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy orvosi ellátásra szorulunk, sőt előrehaladottabb stádiumban akár műtétre is szükségünk lehet.

Természetes, hogy szeretnénk hamar “túl lenni” rajta, ezért fontos lenne, hogy minél előbb megtörténjen a beavatkozás. Ám az állami egészségügyi intézményben dolgozó orvosunk nem sok jóval kecsegtet minket e téren. Ha sérv vagy epekő műtétre várunk, “szerencsénk” van, hiszen alig 3 hónap a várakozási idő. Ha azonban térd- vagy csípőprotézisre van szükségünk, a kórházi várólisták hossza akár 1 (!) év is lehet.

Így tudjuk lerövidíteni a kórházi várólistákat

Gondoljunk csak bele, 1 évig, amíg a műtétre kerülünk, szinte egyáltalán nem vagyunk képesek mozogni. Nem hagyhatjuk el az otthonunkat, és nagy valószínűséggel a munkából is kiesünk ez idő alatt.

Van azonban megoldás a hosszú kórházi várólisták lerövidítésére! Ez pedig nem más, mint a magán egészségbiztosítás. Segítségével elfelejthetjük a hónapokig tartó kórházi várólistákat, és a hazai állami kórházakban tapasztalható méltatlan körülményeket!

Ezért válasszuk a magán egészségbiztosítást!

Nézzük is meg részletesen, melyek azok a kulcsfontosságú jellemzők, amelyek miatt érdemes a magán egészségbiztosítást választani:

  • A magán egészségbiztosítás megfizethető, és magas színvonalú ellátást nyújt Abból a kiadásból, amit évente magán orvosokra költünk, könnyen kijöhet a magán egészségbiztosítás éves díja is. Ezzel pedig nem csak a legjobb orvosok, hanem szükség esetén színvonalas kórházi ellátást is elérhető.
  • A magán egészségbiztosítás hatálya külföldre is kiterjed Magán egészségbiztosításunkkal külföldön is nyugodt lehetünk! Történjék bármi, hazánkon kívül egész Európában, sőt egyes csomagokkal a világ legnagyobb részén megfelelő egészségügyi ellátást kapunk..
  • Akár az éves megelőző szűrővizsgálatokat is tartalmazza Bizonyos csomagok évente díjmentesen biztosítják a különböző megelőző szűrővizsgálatokat is, hogy biztosan tudjuk: minden rendben.
  • Fekvőbeteg ellátás modern körülmények között, szükség esetén azonnali műtéttel. Magán egészségbiztosítással elfelejthetjük a hosszú kórházi várólistákat, a magán egészségügyi intézményekben történő fekvőbeteg ellátás finanszírozását, valamint az esetleg szükséges műtétek költségét ugyanis valamennyi csomag fedezi.