8+1 ÉRV A MAGÁN EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS MELLETT

1. Világszerte gyógyulhatunk

A magán egészségbiztosítók több ezer független kórházból és klinikából álló hálózattal állnak szerződéses kapcsolatban, és százezres nagyságrendű szakemberhez tudnak minket irányítani Európában, illetve világszerte. Ha azonnali konzultációra, halasztást nem tűrő járóbeteg ellátásra van szükségünk, esetleg műtétre szorulunk, olyan kiváló magánkórházak várnak bennünket, melyekben hírből sem ismerik a várólista, vagy a hálapénz kifejezést, a mackósajt-kifli reggeliket és a háromórás várakozást a zárójelentésért.

2. Megfizethető

Talán elsőre más jut eszünkbe a magán egészségbiztosítókról, de napi 890 forintért már megnyílhat előttünk az út a külföldi gyógyulás előtt, melynek zökkenőmentes adminisztratív lebonyolításához a biztosítók magyar nyelvű ügyfélszolgálatot biztosítanak. Az éves díj életkorunk előrehaladtával sávosan változik, de a legdrágább csomag havi díja is vállalható, ha legalább átlagkeresettel rendelkezünk.

3. Gyermekeseknek megnyugtató

Gyermekorvosi vizsgálatoknál az ellátáshoz való gyors hozzáférés kulcsfontosságú; a várakoztatás elfogadhatatlan. Szülőként a szabad orvos- és kórházválasztás is sokat nyom a latba, ha szemünk fényéről van szó.

4. Menedzsereknek elengedhetetlen

Cégvezetőknek egy megbetegedés vagy műtét esetén sem kell hónapokra kiesniük az üzleti vérkeringésből. Ha nincs előjegyzés, sorbanállás, várólista, nincs jelentős anyagi veszteség se, ami a vállalkozás működését, vagy a család biztonságát veszélybe sodorná.

5. Nyugdíjasoknak egyértelmű

Gondoljunk jó előre időskorunkra! Egyre tovább élünk, méghozzá aktívan, tevékenyen, de a civilizációs ártalmak előbb-utóbb mindannyiunkat utolérnek. A szív- és keringési betegségek, a mozgásszervi gondok, az emésztési problémák, vagy a pszichés megbetegedések kezelése nagy odafigyelést, színvonalas ellátást igényel, ami a magán ellátásban magától értetődik.

6. Trendi

Világszerte nő a magán egészségügyi szektor ismertsége és elfogadottsága, a magán kórházi ágyak száma, és erősödik piaci pozíciója – különösen a fogászat, a pszichoterápia, a fizikoterápia és az idős-ellátás területén.

7. Személyre szabható

A rendszerek rugalmasak – többféle biztosítási csomag, költségtérítési értékhatár, területi hatály és fizetési konstrukció közül választhatunk igényeinknek, lehetőségeinknek függvényében.

8. Logikus választás

Felmérések szerint mi, magyarok, elégedetlenek vagyunk az állami egészségügyi ellátással, ezért egyre többet költünk magánorvosokra. A statisztikák szerint növekvő számban kötünk, vagy tervezünk kötni magán egészségbiztosítást, mert tervezni szeretnénk a jövőnket, és jó kezekben akarjuk tudni egészségünket.

+1 Biztonságos

Mindannyian szeretnénk fitten, biztonságban és sokáig élni. Egy gyorsan és kiszámíthatatlanul változó társadalmi és gazdasági környezetben a magán egészségbiztosítás garanciát ad arra, hogy jólétünk a jövőben stabil alapokon álljon.